KYOCERA

 Home / Producten /KYOCERA
Breed assortiment
Scherpe prijzen
Snelle levering
Flexibele contractenKYOCERA TASKalfa 5052ci

(15.000 en meer per maand)

Op voorraad


De TASKalfa 5052ci levert uw bedrijf productiviteit door de hoge snelheid en de uitgebreide documentverwerkingsopties. De geavanceerde KYOCERA technologie biedt betrouwbaarheid en voordelige kleuren- en zwart-wit afdrukken.

Printen, kopiëren en scannen
A4/A3 kleuren laser multifunctional
Tot 50 pagina's A4 per minuut
4 GB RAM, 8 GB SSD, 320GB harde schijf
Multi-bit afdrukresolutie van 1.200 x 1.200 dpi
Optioneel scan naar doorzoekbare PDF oplossing (OCR)
Tevens Banner printing mogelijk (tot 122 cm)
Pro Rato Colour System!

Zie voor meer informatie en specificaties hieronder. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.Best Price Offerte

De TASKalfa 5052ci levert uw bedrijf productiviteit door de hoge snelheid en de uitgebreide documentverwerkingsopties. De geavanceerde KYOCERA technologie biedt betrouwbaarheid en voordelige kleuren- en zwart-wit afdrukken. Samen met een breed assortiment aan digitale functionaliteiten zal deze veelzijdige kleuren multifunctional uw onderneming alle flexibiliteit bieden om de productiviteit van uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Voor uw ecologische voetafdruk ontwikkelde KYOCERA een nieuwe technologie, waardoor de multifunctionals aanzienlijk minder energie verbruiken.

Pro Rato Colour System:
De KYOCERA TASKalfa kleuren multifunctionals beschikken naast de gebruikelijke zwart- en kleurenteller over 3 aanvullende afdruktellers die het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde dekking tellen. Op basis van deze tellers wordt de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur in rekening gebracht. Hierdoor kunt u tot wel 75% besparen op kleurprinten. Betaal dus alleen voor de kleur die u gebruikt!

Type:
A4/A3 kleuren multifunctional
Technologie:
KYOCERA kleurenlaser, HyPAS™ solution platform
Functies:
Printen, kopiëren en scannen, faxen optioneel
Motorsnelheid:
Tot 50 ppm A4 en 25 ppm A3
Resolutie:
Multi-bit 1.200 x 1.200 dpi
Opwarmtijd:
17 seconden of minder na inschakeling
Tijd tot eerste kopie:
3,7 seconden (of minder) in zwart-wit; 4,8 seconden (of minder) in kleur
Afmetingen (BxDxH):
Basissysteem: 602 x 665 x 790 mm (B x D x H)
Gewicht:
Basissysteem circa 95 kg
Stroomverbruik:
Afdrukken: 860W in kleur/zwart-wit, stand-by: 60W, slaapstand: 1W of minder
Geheugen:
4 GB RAM, 8 GB SSD + 320 GB HDD
Brochure

Wij hebben een ruime eigen voorraad KYOCERA multifunctionals. Zo ook de KYOCERA TASKalfa 3252ci, waardoor wij deze multifunctional snel bij u op locatie kunnen leveren.

Wij verzorgen - naast de levering en plaatsing van de multifunctional op de door u gewenste locatie - tevens een uitgebreide instructie van de werking van de multifunctional. Eventueel kunnen wij ook de gehele netwerkinstallatie verzorgen, indien dit gewenst is. Vraagt u ons gerust naar alle mogelijkheden.

De printers en multifunctionals van KYOCERA zijn keer op keer met prijzen bekroond door toonaangevende en onafhankelijke product testers, zoals BLI (Buyers Lab) en BERTL. Vaak werden de apparaten geprezen om de uitstekende algehele beeldkwaliteit, het gebruiksgemak, de lange levensduur en hoge productiviteit.

U bent met de apparatuur van KYOCERA - in combinatie met de service en onderhoud van Hedera - verzekerd van een passende en kwalitatief hoogwaardige oplossing voor uw organisatie.

  •   Warmonderweg 10
          2171 AH Sassenheim
  •   Delta 36
          6825 MS Arnhem
  •   0252 - 43 23 00
  •   0252 - 23 33 62
  • info@hedera.nl

Over ons

Hedera Kantoorefficiency BV is adviseur en leverancier op het gebied van kantoor- en documenten oplossingen. Met onze oplossingen ontzorgen wij u en zorgen wij ervoor dat uw printomgeving onder controle is. Oftewel, Printing in Control!


Lees meer