KYOCERA

 Home / Producten /KYOCERA
Breed assortiment
Scherpe prijzen
Snelle levering
Flexibele contractenKYOCERA TASKalfa 2551ci

(0 - 5.000 afdrukken per maand)

Op voorraad


De TASKalfa 2551ci produceert kwalitatief hoogwaardige kleurenafdrukken in A4-/A3-formaat en is voor werkgroepen en kleine kantooromgevingen een flexibel hulpmiddel voor afdrukken, kopiëren, scannen en faxen (optioneel).

Printen, kopiëren en scannen
A4/A3 kleuren laser multifunctional
Tot 25 pagina's A4 per minuut
3,5GB intern geheugen en 160GB harde schijf
Multi-bit afdrukresolutie van 9.600 x 600 dpi
Groot gebruiksvriendelijk touchscreen
Draadloos printen vanaf mobile device mogelijk
Pro Rato Colour System!

Zie voor meer informatie en specificaties hieronder. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.Best Price Offerte

De KYOCERA TASKalfa 2551ci produceert kwalitatief hoogwaardige kleurenafdrukken in A4-/A3-formaat en is voor werkgroepen en kleine kantooromgevingen een flexibel hulpmiddel voor afdrukken, kopiëren, scannen en faxen (optioneel). Gebruikers hebben toegang tot alle functies via het grote gebruiksvriendelijke kleuren touchscreen met intuïtieve menustructuur. Dankzij de optionele software applicaties en papierverwerkingsoplossingen kunt u de KYOCERA TASKalfa 2551ci eenvoudig afstemmen op uw specifieke behoeften, hoe de workflow van uw onderneming ook is georganiseerd.

Pro Rato Colour System:
De KYOCERA TASKalfa kleuren multifunctionals beschikken naast de gebruikelijke zwart- en kleurenteller over 3 aanvullende afdruktellers die het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde dekking tellen. Op basis van deze tellers wordt de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur in rekening gebracht. Hierdoor kunt u tot wel 75% besparen op kleurprinten. Betaal dus alleen voor de kleur die u gebruikt!

Type:
A4/A3 kleuren multifunctional
Technologie:
KYOCERA kleurenlaser, HyPAS™ solution platform
Functies:
Printen, kopiëren en scannen, faxen optioneel
Motorsnelheid:
Tot 25/13 ppm A4/A3 in kleur en zwart-wit
Resolutie:
Multi-bit 9.600 dpi x 600 dpi
Opwarmtijd:
30 seconden of minder na inschakeling
Tijd tot eerste kopie:
6,2 seconden of minder in zwart-wit; 8,1 seconden of minder in kleur
Afmetingen (BxDxH):
594 x 737 x 745 mm
Gewicht:
Basissysteem circa 87,5 kg
Stroomverbruik:
Afdrukken: 590W in kleur; 550W in zwart-wit, stand-by: 130W, slaapstand: Prioriteit beschikbaarheid 10,5W of minder Prioriteit energiebesparing 1,7W of minder
Geheugen:
3,5GB intern geheugen + 160GB harde schijf
Brochure

Wij hebben een ruime eigen voorraad KYOCERA multifunctionals. Zo ook de KYOCERA TASKalfa 2551ci, waardoor wij deze multifunctional snel bij u op locatie kunnen leveren.

Wij verzorgen - naast de levering en plaatsing van de multifunctional op de door u gewenste locatie - tevens een uitgebreide instructie van de werking van de multifunctional. Eventueel kunnen wij ook de gehele netwerkinstallatie verzorgen, indien dit gewenst is. Vraagt u ons gerust naar alle mogelijkheden.

De printers en multifunctionals van KYOCERA zijn keer op keer met prijzen bekroond door toonaangevende en onafhankelijke product testers, zoals BLI (Buyers Lab) en BERTL. Vaak werden de apparaten geprezen om de uitstekende algehele beeldkwaliteit, het gebruiksgemak, de lange levensduur en hoge productiviteit.

U bent met de apparatuur van KYOCERA - in combinatie met de service en onderhoud van Hedera - verzekerd van een passende en kwalitatief hoogwaardige oplossing voor uw organisatie.

  •   Warmonderweg 10
          2171 AH Sassenheim
  •   Delta 36
          6825 MS Arnhem
  •   0252 - 43 23 00
  •   0252 - 23 33 62
  • info@hedera.nl

Over ons

Hedera Kantoorefficiency BV is adviseur en leverancier op het gebied van kantoor- en documenten oplossingen. Met onze oplossingen ontzorgen wij u en zorgen wij ervoor dat uw printomgeving onder controle is. Oftewel, Printing in Control!


Lees meer