Hoog volume kleur

 Home / Producten /Hoog volume kleur

Digitale Printoplossingen

Bij Hedera Kantoorefficiency BV kunt u niet alleen terecht voor laser printers en multifunctionals voor kantoor, maar ook voor razend snelle hoog volume printoplossingen. Dit zijn specifieke en unieke oplossingen welke wij kunnen bieden door onze partnership met RISO Benelux. RISO, is wereldleider in digitale printoplossingen. RISO printers helpen de productiviteit te verbeteren, te verhogen en helpen uw printkosten drastisch te verlagen.


Al vanaf de oprichting in 1946 houdt RISO zich bezig met het ontwikkelen en produceren van unieke printoplossingen: snel, eenvoudig en voordelig. Kortom, een verantwoorde keuze! Met de unieke inkjet technologie is RISO in staat haar klanten snelle, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande apparatuur te leveren tegen beheersbare kosten.


Hieronder worden enkele oplossingen uit het assortiment van RISO beschreven, echter is dit maar een kleine greep uit het portfolio. Ga daarom voor meer informatie naar www.riso.nl of neem contact met ons op via het contactformulier of neem rechtstreeks contact op door te bellen naar 0252 - 43 23 00. • Kantooroplossingen

  Met de ComColor X-Jet printerserie heeft RISO professionele kantoorprinters in kleur en zwart/wit in het assortiment.

 • Professionele oplossingen

  Bent u professioneel drukker of copyshophouder? RISO biedt printoplossingen die in uw huidige en toekomstige opdrachten kunnen ondersteunen.

 • Productieprinters

  Snelle productie inkjetoplossingen, voor hoge productiviteit, met snelheden die kunnen oplopen tot 150 pagina's per minuut.

 • The Bridge

  Een allesomvattende oplossing; van afdrukken tot aanleveren. De unieke oplossing voor de direct mail en transactiemail markt.

 • Printen en inbinden

  De Perfect Binder van RISO is een 3-in-1 systeem voor het zeer eenvoudig printen, afwerken en inbinden van al uw werk.

 • Printen en couverteren

  Met de RISO print- en couverteeroplossing is het razendsnel printen, vouwen, invoegen en sluiten van documenten in een envelop mogelijk.

RISO IN BEELD

RISO betekent "ideaal." RISO streeft naar unieke fundamentele nieuwe technologieën op het gebied van communicatie op papier. Ieder product dat zij vervaardigen biedt de ideale oplossing voor de klanten. Tegelijkertijd, draagt RISO bij aan traditie van zorg voor de wereld, als geheel door middel van onze milieu-en communicatieve ondersteuningsprogramma's.Geïnteresseerd in de producten en oplossingen van RISO?

Vul dan het contactformulier in op onze contactpagina. Of ga hiernaast naar hun website voor meer informatie.

 •   Warmonderweg 10
        2171 AH Sassenheim
 •   Delta 36
        6825 MS Arnhem
 •   0252 - 43 23 00
 •   0252 - 23 33 62
 • info@hedera.nl

Over ons

Hedera Kantoorefficiency BV is adviseur en leverancier op het gebied van kantoor- en documenten oplossingen. Met onze oplossingen ontzorgen wij u en zorgen wij ervoor dat uw printomgeving onder controle is. Oftewel, Printing in Control!


Lees meer