Document Management

 Home / Solutions /Document Management

Documenten beheren

We besteden gemiddeld een uur per dag aan het zoeken naar informatie. Dit betreft vooral de ongestructureerde informatie zoals die in e-mail, de Windows verkenner en in papieren archieven is opgeslagen. Het lastige daarbij is vooral dat informatie vaak niet op de plek staat waar men verwacht dat het zou moeten staan. Als het document zelf gevonden is, is het zoeken in het document ook nog tijdrovend. Document Management is hiervoor de oplossing.


Document Management

Een Document Management systeem (DMS) is geschikt om allerlei documentsoorten in op te slaan. De documentstromen kunnen al dan niet automatisch worden opgevangen en in het juiste archief worden gezet. Een DMS biedt daarnaast uitgebreide instellingen op het gebied van gebruikersrechten en toegang tot archieven en documenten. Een DMS is tevens veel veiliger dan de Windows mappenstructuur. Daarnaast heeft het nog een tal van voordelen.


ELO Digital Office

Met de producten van ELO Digital Office bieden wij u high-performance software oplossingen op het gebied van elektronisch documentbeheer, digitale archivering en workflow management die het hele scala van Enterprise Content Management (ECM) bestrijken. De ELO productfamilie bestaat uit drie softwarepakketten, welke hieronder nader worden beschreven.ELO PRODUCTFAMILIE

ELO OFFICE

Deze entry-level DMS-oplossing is geschikt voor zelfstandigen en kleinere organisaties.


Lees meer

ELO PROFESSIONAL

Met het modulaire client/server framework is deze versie gericht op middelgrote ondernemingen.


Lees meer

ELO ENTERPRISE

De high-end oplossing en platform-onafhankelijk, zeer schaalbaar en ook multi-client.


Lees meer
Staat u op het punt uw documenten te digitaliseren of bent u reeds van start gegaan?

Met Document Scan Service van KYOCERA is het mogelijk om uw papieren omgeving in een keer snel en eenvoudig te digitaliseren!

  •   Warmonderweg 10
          2171 AH Sassenheim
  •   Delta 36
          6825 MS Arnhem
  •   0252 - 43 23 00
  •   0252 - 23 33 62
  • info@hedera.nl

Over ons

Hedera Kantoorefficiency BV is adviseur en leverancier op het gebied van kantoor- en documenten oplossingen. Met onze oplossingen ontzorgen wij u en zorgen wij ervoor dat uw printomgeving onder controle is. Oftewel, Printing in Control!


Lees meer